Dominare Timis 2022

Dominare Pitesti? Stabilește limite sănătoase – chiar înainte de a te întâlni: este firesc să flirtezi prin mesaje și conversații în etapele inițiale ale întâlnirilor. La urma urmei, urmărești o conexiune romantică! Cu toate acestea, dacă întâlnirea dvs. depășește granițele și vă face să vă simțiți inconfortabil, anunțați-i imediat. De exemplu, dacă fac un avans care pare prea devreme, exprimă-ți sentimentele: „Asta mă face să mă simt inconfortabil, am putea face un pas înapoi, te rog?” Citeste mai multe detalii pe acest site vreaubdsm.com.

Mulți dintre noi au această idee că avem nevoie de o întâlnire demnă de film, drăguț atunci când găsim un suflet pereche. Însă să te închizi la orice întâlnire care nu este cu ochii într-un bar aglomerat sau să dai peste o iubită de liceu de mult uitată de acasă (stil Hallmark Channel) îți limitează șansele. În ciuda a ceea ce Hollywood ne face să credem, putem întâlni oameni valoroși oriunde. Vă puteți întâlni partenerul ideal în timpul unei întâlniri, la un club de carte, într-un lift, în timp ce vă plimbați câinele sau, da, într-o aplicație de întâlniri. Cu cât țineți mai multe opțiuni deschise, cu atât sunt mai mari șansele de a întâlni oameni cu care vă veți bucura să fiți în preajma. În loc să aștepți o „întâlnire drăguță”, încearcă să rămâi deschis oricărei posibilități care ți se pare potrivite.

FYI: A fi singur este un lucru bun. Un singur statut de relație sau chiar doar timpul petrecut pe cont propriu ne permite să ne întoarcem spre interior, să ne explorăm cele mai adevărate dorințe și să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine. Când ne cunoaștem pe noi înșine și ce ne dorim, viețile noastre matrimoniale devin mai împlinitoare, de succes și mai distractive. Orice cantitate de timp poate fi investită pentru a înțelege ce ne dorim de la un partener, dar, mai important, ne poate face să ne simțim atât de întregi încât nu avem nevoie de un partener. Permiteți-mi să trec la o scurtă tangentă despre câteva reguli învechite de întâlniri pe care ar trebui să le renunțăm, de exemplu, ieri. Pentru început, cele mai puțin favorite dintre toate regulile de întâlnire sunt „Nu te săruta la prima întâlnire” și „Regula celor trei întâlniri”. Să renunțăm la orice reguli care implică că ceea ce vrei să faci cu corpul tău și când vrei să faci asta nu depinde de tine. Fă-ți propriile reguli în funcție de confort și de ceea ce simți.

Renunță la ratat care nu te face fericit. Newsflash: Dacă persoana cu care ești te dezamăgește în mod constant, nu îți poate satisface în mod constant nevoile sau refuză să se angajeze față de tine, este timpul să-l eliberezi. Să te agăți de cineva care nu te face fericit pentru că speri că se va schimba brusc va pierde o mare parte din timpul tău prețios – timp pe care l-ai putea petrece întâlniri și cunoaștere pe cineva care este potrivit pentru tine. Nu îl vei întâlni niciodată pe „cel” dacă ești blocat de cel greșit. Deci, după cum se spune – afară cu vechiul și înăuntru cu noul. Despărțirea este greu de făcut, dar crede-mă în această privință: singurul regret pe care îl vei avea când te uiți în urmă este că nu te-ai despărțit mai devreme.

Narcisiștilor și personalităților care controlează le place foarte des să blocheze lucrurile cât mai curând posibil – pentru că le place să dicteze ritmul, se bucură de fiorul de a te face să leșini de ele, iar intimitatea rapidă înseamnă că obțin ceea ce își doresc de la tine mai devreme. Din păcate, când intri prea adânc și prea repede, nu ai șansa să vezi cine sunt cu adevărat înainte de a te angaja. Apoi, la trei luni, când ai prima ceartă, poate deveni limpede că nu numai că sunt complet diferiți de persoana care te-a scos din picioare, dar probabil incapabil să formeze o legătură sănătoasă. Lecția de aici? Încet și sigur se câștigă cursa. Oricine merită să fie alături va fi dispus să aștepte ca acele sentimente să crească. Făcându-ți timp întâlnirilor, îți oferi oportunitatea de a cunoaște toate fațetele celeilalte persoane – nu doar pe cele pe care ea vrea să le vezi – înainte de a lua orice decizie cu privire la viitorul tău.