Felnőttképzés MODELLO Módszertani Felnottkepzes.hu

Felnőttképzés MODELLO Módszertani és Képzési Intézet 2022? A jegyzőkönyv felvételét követő 24 órán belül Intézményünk felveszi a kapcsolatot a panasztevővel, megvizsgálja a panasz körülményeit, jogosságát, majd lehetőség szerint azonnali megoldási javaslatokkal szolgál. A panaszkezelés helyszíne: telefonos egyeztetést követően ügyfélszolgálati irodánkban Személyi felelős: Hortobágyi Nikolett. Dokumentáció, archiválás: Az ügyfelek panaszait ügyfélszolgálatunkon tartjuk nyilván. Panasz felvétele: Telefonos egyeztetést követően irodánkban. Olvassa el további információ a webhelyen oktatoi tovabbkepzesek.

Míg az oktatók hagyományosan személyes környezetben oktatják a tanulókat, sok diák ma már kizárólag online oktatókra támaszkodik. Megvizsgálunk számos webalapú oktatói lehetőséget minden évfolyamon, valamint az online oktatói szolgáltatások vezető szolgáltatóinak áttekintését. Hagyományos megfelelőjével összehasonlítva egyértelmű, hogy az online oktatásnak van néhány egyedi előnye. A legtöbb online modul lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját tempójukban fejezzék be a kurzusokat – ez hihetetlenül kényelmes jutalom mindenki számára, akinek hektikus időbeosztása van. A web-alapú tanulás pedig közvetetten – tárgytól függően esetenként közvetlenül – a számítástechnikai, szövegszerkesztési és web-alapú kompetenciákat finomítja; amelyek mindegyikére vágyni fognak a jövőbeni munkaadók.

Az ipari digitalizációs stratégiájának kidolgozásában, vagy megvalósításában, az IPAR 4.0 szabványnak történő megfelelésben a következő területeken számíthat ránk: Ipar 4.0 érettségfelmérés, szemléletformálás, stratégia alkotás, és bevezetés, Tanácsadás, konzultáció, testre szabott oktatás, Projektmenedzsment, minőségbiztosítás, Projektmunka, modellezés, szakértői tevékenység, Képzési igények felmérése, képzési terv összeállítása, a megvalósításhoz szükséges képzési programok kidolgozása, Képzési folyamatok teljes körű menedzselése.

Jelen korunk munkaerő piacának legnagyobb kincse: A SZAKKÉPZETT MUNKAERŐ. A szakképzés, és a felnőttképzés megújulása elengedhetetlenné vált a technológia, a mesterséges intelligencia, a robotizáció gyors fejlődése, illetve a munkaerő-piaci elvárások folyamatos változása miatt egyaránt.Egyre több nagyvállalat, multinacionális cég érdeklődik Magyarország iránt, és gondolkodik leányvállalat, vagy üzemegység létrehozásán hazánkban.

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet, vizsgaközpont, nyelvvizsgahely: Új irányt és lendületet adunk a jövődnek Magas szintű szakértői, módszertani, képzési (felnőttképzési, tovább-, és átképzési), valamint vizsgáztatási szolgáltatásokkal segítjük partnereinket (vállalatokat, állami-, önkormányzati-, és további intézményeket, magánszemélyeket). Ügyfeleink számára a jelen kihívásainak történő megfelelésben, az új fejlesztési irányok (IPAR 4.0 / Szakképzés 4.0) kínálta lehetőségek alkalmazásával segítünk még hatékonyabbá válniuk! Nézze meg extra részletek a webhelyen http://www.felnottkepzes.hu/