Kvalitet rengøringsudbyder Jylland

Top rengøring i boliger Fyn? Få en fast aftale om vinduespolering: Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi virksomheder, offentlige institutioner og private at indgå en fast aftale om vinduespolering. Dette oplever vi især er relevant for virksomheder og institutioner, da det er vigtigt, at det bliver gjort løbende, og at det bliver gjort ordentligt. Når du indgår i en fast aftale om vinduespolering med os, tilbyder vi vinduespoleringen til en ekstra god pris. Vi aftaler i fællesskab, hvor ofte vi skal komme forbi, og om vi eventuelt hver anden eller tredje gang også skal pudse vinduerne indenfor. Læs mere information at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne for flytterengøring i forbindelse med din indflytning. Husk servicefradraget ved flytterengøring som privatperson: Passer du gerne godt på dine penge, og vil du gerne have så meget ud af en flytterengøring som overhovedet muligt, kan du benytte dig af håndværker fradraget (som også kaldes for et servicefradrag). Med dette kan du spare op til en tredjedel på regningen for arbejdslønnen. Så kan det pludseligt ikke betale sig for dig at gøre det selv – i hvert fald ikke, hvis du spørger os. Du skal blot huske at gemme kvitteringen, så du har dokumentation for den benyttede service. Vi kan ikke hjælpe dig med at indberette det – det er noget, du selv skal gøre. Om ikke andet ved vi, at du nok skal blive rigtig glad for at bruge det, da det trods alt betaler en betydelig del af regningen.

Udlejer du eller I på den anden side mange sommerhuse – og vil I gerne have et professionelt og veluddannet team til det, træder vi også til. Jo flere sommerhuse I ønsker at få gjort rent, jo bedre en pris får I også. Så kontakt os gerne uanset behov. Sommerhus rengøring med skånsomme rengøringsmidler Det skal være muligt for alle at have det godt i dit sommerhus. Derfor prioriterer vi også at gøre rent med skånsomme midler uden skrappe kemikalier. Det gør vi, da vi både ønsker at skåne vores personale samt de gæster, der kommer i sommerhuset. For så er der ingen kraftig lugt eller rester tilbage på overfladerne, som kan være generende for huden.

Rengøring er vigtig, uanset om der er tale om 20.000 m2 eller 25 m2. Vores opgave er blot at lytte til og forstå, hvad du som kunde ønsker og så levere netop dette. Alt håndværkerrengøring udføres i øvrigt med miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler, så både miljø og vores personale skånes. Det går ikke udover kvaliteten af rengøringen, da denne er den samme. Den er blot med et større ansvar, så vi kan gøre rent med god samvittighed. Et byggeri kan tage en måned. Men det kan også tage nogle år. Hvornår der er brug for rengøring, kan derfor variere rigtig meget. Vi tilbyder heldigvis skræddersyet håndværker rengøring, som er tilrettelagt efter dine præmisser. Altså kan du få gjort rent, når det passer ind.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få rene vinduer hurtigst muligt. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af vinduespudsere, som alle står klar til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Skal vinduerne pudses akut? Så kommer vi gerne: Venter du særligt besøgende? Eller har du besluttet dig for at holde en impulsiv fest? Så kan vi godt forstå, at du godt kunne tænke dig nogle rene vinduer. Dem kommer vi gerne og giver dig, så du kan byde gæsterne indenfor i haven og huset, uden at skulle undskylde for dine beskidte vinduer. Læs ekstra information på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.