Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Любопитни факти за Свети Валентин

Свети Валентин е един от най-красивите празници в световен мащаб. Денят на влюбените се празнува от католици, християни и дори хора, които не изповядват дадена религия. Ето защо решихме да ви предложим няколко любопитни факта по случай наближаващия празник на 14 Февруари.

Като начало трябва да знаете, че Свети Валентин е покровител на сгодените двойки, успешните бракове и любовта като цяло. Според старите католическите вярвания името на “Saint Valentine” се свързва с пчеларството и много други неща. Историята е много дълга, но въпреки всичко днес света празнува деня на влюбените влагайки искрени емоции и чувства. Милиони хора в цял свят обмислят покупката на хубави подаръци за Свети Валентин с идеята да зарадват интимните си половинки. Битува мнението, че дарове получава само нежния пол, но това далеч не е така.

Любовната тръпка на 14 Февруари може да се усети от всеки човек. Разходете се из улиците на по-големите европейски градове като Париж, Рим, Лондон, Стокхолм и дори София и ще забележите влюбени двойки от всички възрасти носещи цветя, балони във формата на сърца, плюшени играчки и други подобни благинки.

Днес можете да купите подаръци за Свети Валентин и посредством използването на интернет. Мрежата предлага куп атрактивни решения, от които може да се възползвате на най-ниски цени. Основната идея е да демонстрирате любовта си на човека до вас с надеждата тя да просъществува във времето.

Разгледайте актуалните сайтове за романтични подаръци и изберете подходящите изненади за любимите си хора. И дори да не сте религиозно обвързани направете жест към нежната половина от обществото точно на този ден.

В обобщениe: броени дни ни делят до настъпването на 14 Февруари ден познат на българите като денят на влюбените. Поръчайте оригинални подаръци за Свети Валентин и изкарайте един страхотен празник в компанията на любимите ви хора. Ние ви желаем много здраве, успехи и всичко най-хубаво.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни