Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Най-странните оферти в сайтовете за групово пазаруване

Днес за никого не е тайна, че сайтовете за групово пазаруване са сред най-популярните сегменти на онлайн търговията у нас и техните почитатели се увеличават непрекъснато. Компании от все повече различни сегменти се включват в този сегмент и предлагат оферти със сериозна отстъпка за потребителите на тези сайтове.

 

Някои от най-популярните браншове, които продават активно услугите си по този начин, са развлеченията, масажите, спа и уелнес услугите, както и облеклото. Не липсват обаче и множество оферти за почивки, автомобили и спорт.

 

А ето и някои от най-странните предложения, които можете да откриете в сайтове за колективно пазаруване. Конкретните оферти са намерени в сайта Alldeals.bg:

 

Големи канджи стикери за стена

 

С този уникален подарък всеки може да направи приятно впечатление на свой приятел или на любимия човек. Кенджи стикерите са различни и с тях всеки може да създаде оригинално пожелание за своя дом или този на свои близки.

 

Еротична фотосесия

 

Ако вие сте жена, еротиката е в кръвта ви и искате да впечатлите представителите на силния пол, това е може би най-добрата оферта за вас. Еротичната фотосесия включва професионален грим и десет подбрани и обработени снимки, с които ще накарате кръвта и в най-спокойното мъжко тяло да закипи.

 

Почивки в Родопите

 

Ако търсите спокойствие, докато всички се тълпят по плажовете, можете да релаксирате, избирайки изгодни почивки в планината. Далеч от шумотевицата и светлините на плажните партита. Само зелена природа, чист въздух и тишина.

 

Театър

 

Множество театри също вече предлагат активно оферти в сайтовете за колективно пазаруване. Дали ще е постановката „Портрет на една Мадона“, или комедия с Влади Въргала и Елен Колева – в този тип уеб платформи винаги има интересни предложения на много изгодна цена.

 

Екстремни спортове

 

В Alldeals.bg се предлагат множество оферти за полети с парашут, парапланер или балон, бънджи скокове, разходка с бъги или с каяк – в девствени речни местности. Не липсват и оферти за обучение по управление на мотоделтапланер, както и такива за полет с двуместен самолет над Розовата долина.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни