Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Пулсар подарява усмивки за първи юни

„Винаги сме смятали, че Денят на детето е специален празник“ - казва ПР Мениджърът на Пулсар Александър Бакалов - „Заради невинността и първичната радост на детството, заради блясъка в очите на децата... пък и на много възрастни, които са запазили частица от детското в себе си. Заради тръпката от очаквания или неочакван подарък. Това е и причината всяка година да се опитваме да направим празника малко по-светъл за всеки, посетил магазините ни.“

Както повелява дългогодишната традиция на фирмата и тази година всяка покупка в Pulsar Games на стойност над 19.95 лева ще бъде придружена с подарък.

От Пулсар са се спрели на два типа подаръци. Първият са симпатични и много детайлни фигури от култовата игра Skylanders. За покупка над 79.95 лева пък, освен фигурата, всеки клиент ще получи и една от най-модерните играчка в момента – Fidget Spinner, която може да бъде видяна в ръцете на малки и големи.

Привидно простичката въртяща се джаджа не просто позволява извършването на множество майсторски номера, но в момента е горещо препоръчвана от лекарите по цял свят като едно прекрасно средство за освобождаване от стреса, съсредоточаване и развиване на координация и рефлекси.

Подаръците ще бъдат раздавани в магазините от веригата Pulsar Games от 30.05 до 01.06


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни