Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


Все повече софиянци търсят пътна помощ

Животът в София е все по-динамичен, ежедневието – все по-забързано, а трафикът – все по-натоварен. Затова и не е учудващо, че през последните години фирмите в областта на пътната помощ отчитат нарастване на обажданията и на шофьорите, търсещи техните услуги.

 

На какво се дължи тази възходяща тенденция? Според представители на бранша става въпрос за естествен процес, свързан с увеличаването на населението на столицата, както и с повишената покупателна способност на нейните жители през последните години.

 

Все повече хора могат да си позволят закупуването на лек автомобил, било то на старо или нов, което неминуемо увеличава и вероятността от инциденти и повреди. Затова и логично услугата Пътна помощ София е все по-търсена от жителите на столицата.

 

Друг важен фактор за нарастването на запитванията към фирмите от бранша е в променящия се демографски профил на шофьорите. Все по-често сред тях има жени, както и млади момчета с недостатъчен опит като шофьори.

 

Ако допреди двайсетина години едно семейство е разполагало с по един автомобил, то днес все по-често мъжът, жената и детето имат три отделни коли. А това от своя страна увеличава три пъти потенциалната опасност от произшествия. Наличието на метро и други алтернативи за градски транспорт не променят тази тенденция.

 

И ако жените и преди не са си падали по ремонтирането на своите леки коли, то в наши дни мъжете също все по-рядко възприемат с ентусиазъм тази дейност. Прекарването на часове лежейки под колата вече не се възприема като предпочитан начин за почивка и притежателите на автомобили предпочитат да ги пращат на сервиз дори за елементарни повреди.

 

Затова и при непредвидени повреди все по-малко мъже се съгласяват да ремонтират сами колата си в полеви условия. А фирмите за пътна помощ са естественото решение в такива ситуации.

 

Очакванията на компаниите от бранша са тази тенденция да се задълбочава, поради описаните по-горе причини и бизнесът им да нараства устойчиво през следващите няколко години. Това, разбира се, води и до по-голяма конкуренция в сектора, в който все по-често се използват иновативни методи за привличане на клиенти.

 

Сайтът пътнапомощ24.com е най-популярният интернет портал за такива услуги. Успехът му се дължи на качественото обслужване, комбинирано с изключително достъпни цени. А използването на интернет допълнително увеличава интереса към фирмата и нейната разпознаваемост.

 

Освен пътна помощ в София и цяла България, екипът й предлага също транспортиране и репатриране на коли, джипове, мотори, камиони и други превозни средства в страната и в чужбина, както и мобилен сервиз.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net
От: Георги
Дата: 15.05.2017 20:20:46
Най-добрата пътна помощ за София и страната!

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни