Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Новини

Новината е представена
от Зорница Таскова [редактор]


СуперХостинг.БГ е отличен като най-добър cloud хостинг доставчик на Webit Awards

Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ спечели приза за най-добър cloud („облачен“) хостинг доставчик (Best Cloud Hosting Provider) на първите по рода си награди Webit Awards. Припомняме, че церемонията се провежда в рамките на фестивала Webit, който събира на 25 и 26 април в София водещи технологични експерти и визионери. Категорията Best Cloud Hosting Provider има за цел да отличи лидерите в регионалния хостинг пазар.

Хостинг услугите навлизат навсякъде около нас и се превръщат в ключов партньор за всяка организация. Екипът ни работи, за да осигурим на нашите клиенти една завършена хостинг платформа, която им позволява да управляват ефективно бизнеса си и им предоставя всички тези възможности, обединени в едно решение“ - заяви по повод наградата Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

През последните години компанията инвестира активно в повишаване качеството и надеждността на своите услуги. От началото на 2016 година тя е внедрила и изцяло нова платформа за предлагане на хостинг услугите си, с която клиентите получават достъп до последното поколение технологии в тази област. Цялото съдържание и услуги - файлове, електронна поща, бази данни и др. - са на SSD дискове, което прави хостинг услугите на СуперХостинг.БГ първите ALL SSD (изцяло SSD базирани) услуги у нас. Въведена е и цялостна платформа за сигурност на клиентските сайтове. В резултат на нововъведенията компанията е повишила непрекъсваемостта на услугите си до 99,99% и е увеличила бързодействието на сайтовете, хоствани при нея, до десет пъти, без нужда от допълнителни действия от страна на клиентите.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни