Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Sony лансира новата си конзола PlayStation4 Pro

Sony Interactive Entertainment Europe лансира PlayStation4 Pro, игрална система от висок клас, която поддържа най-новите видео технологии за да направи игрите още по-ярки и с повече детайли от всякога, обявиха от гиганта. PS4 Pro, която поддържа динамичен 4K гейминг и 4K забавления, вече е налична в Европа, Близкият Изток, Южна Африка и Австралия.

Стартират продабите и в България на препоръчителна цена от 799 лв. Игрите, сред които и заглавия като Call Of Duty: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered, and Uncharted4: A Thief’s End (SIE Worldwide Studios), са преработени така, че да се възползват максимално от увеличената мощност на PS4 Pro и да доведат графичното и визуално усещане от играта до нови висоти. 

Старта на PS4 Pro е изключително вълнуващ момент за PlayStation. Никога до сега не сме лансирали нова конзола в средата на жизнения цикъл на една игрова платформа”, коментира Джим Райън, президент на SIEE и президент на Global Sales & Marketing, SIE.Предоставяйки на разработчиците нови възможности да покажат своята креативност, PS4 Pro показва нашата решимост да предлагаме иновативни продукти и завладяващ геймплей за любителите на електронните игри”, допълни Райън.

За потребителите, които притежават HD телевизор, който не поддържа 4K или HDR, PS4 Pro ще осигури разнообразие от по-добри характеристики като по-висока скорост и стабилност на кадрите, както и подобрена графика.

 


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни