Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


HP представи първата си мини работна станция Z2 Mini

HP представи първата си мини работна станция за потребители, които работят с CAD или в силно компютъризирани индустрии. Новата Z2 Mini доставя несравнима мощност и възможности, като със своята 5,8 см. височина е с 90% по-малка от традиционна бизнес машина, обявиха от гиганта.

"При проектирането на някои от най-технически сложните архитектурни форми, необходимостта от съвременни технологии е от съществено значение. Скоростта, с която работим, както и сложността на проектите ни стават по-интензивни през годините, но персоналните компютри от типа HP работни станции ни помагат бързо да реализираме визията на дизайнерите и да я покажем пред света", коментира Даниел Либескинд, архитект и основател на студио Libeskind.
По-ниската от чаша еспресо работна станция е в състояние да проектира всичко - от най-съвременната електроника до домове и цели офис сгради. Джаджата е оборудвана със следващото поколение процесори Intel Xeon, професионални графики NVIDIA и разполага с HP Z Turbo Drive за изключително бързa обработка на големи файлове.

Работната станция HP Z2 Mini ще бъде налична в България през декември на цена около 850 евро.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни