Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Прес-съобщения

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


VIVACOM обяви 50% отстъпка за HBO и HBO&Cinemax за целия срок на договора

VIVACOM ще изненада киноманите с 50% отстъпка за филмовите пакети HBO и HBO&Cinemax за целия срок на договора, обявиха от оператора.

Потребителите, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за VIVACOM TV или IPTV до края на месец ноември, ще могат да се възползват от отстъпката за целия срок на договора. Така пакетът HBO, включващ каналите НВО, HBO+1, НВО2, НВО3 и НВО HD, ще струва 3,95 лева на месец, вместо 7,90 лева. Разширеният пакет HBO&Cinemax, който дава достъп до цялото портфолио на НВО, Cinemax и Cinemax 2, ще бъде с месечен абонамент от 5,45 лева. Като бонус към двата пакета, VIVACOM предоставя достъп и до HBO On Demand – видеотека с най-добрите холивудски блокбъстъри и оригинални сериали на канала и HBO GO – приложението за гледане на над 2 000 часа сериали и филми през мобилно устройство, смарт телевизор или онлайн. VIVACOM е единственият оператор в България, който предоставя ексклузивен достъп до HBO On Demand, обясниха от телекома. Канал Cinemax 2 вече е наличен и за всички клиенти на сателитна телевизия от VIVACOM, докато HBO+1, HBO HD и HBO On Demand са налични само за клиенти на VIVACOM IPTV.

Тази есен филмовите канали ще зарадват зрителите с новия научно-фантастичен сериал Westworld (Западен свят), в който взема участие и Антъни Хопкинс. Друго популярно заглавие - The Young Pope (Младият Папа), разказващо за първия американски папа в историята, също ще бъде достъпно за абонатите на ТВ услугите на телекома тази есен, добавиха от компанията.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни