Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


След умния си часовник, Алтерко пуска и устройство за домашни любимци – MyKi Pet

След успеха на детския GPS/GSM часовник MyKi, достигнал до над 40 000 поръчани бройки към момента и с увеличаващи се пазари всеки ден, Алтерко Роботикс пусна на пазара MyKi Pet. Това е не само първият български тракер за животни, но и един от най-леките в момента, похвалиха се от производителя.

„Ние винаги сме се стремели, когато пуснем устройство на пазара, то да е наистина иновативно и без аналог. MyKi Pet не е просто тракер за домашни любимци, а е и персонален треньор за тях", коментира Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко. "Чрез специално разработено приложение вие можете едновременно да следите локацията на вашия любимец, но и да подавате команди към него. Няма нужда вече да викате след него и да се ядосвате, когато не ви чува, улисан в игра. MyKi Pet едновременно засилва сигурността и „слуха“ на вашия любимец и това е иновация, с която ние сме особено горди“, допълни топ-мениджърът.

MyKi Pet използва до 20 сателита, като комбинира GPS/GLONASS системи за позициониране с изключителна точност на открито. От Алтерко Роботикс са добавили и допълнителна Wi-Fi/LBS система, така че дори в сгради и закрити помещения да се получава точна информация за местонахождението на домашните любимци.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни