Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Мтел пусна новия смартфон Huawei nova за 19,99 лева на месец

Мтел пусна новия смартфон Huawei nova за 19,99 лева на месец, заедно с абонаментния си план Мтел безкрай 3XL или 399,99 лева в брой. Потребителите могат да вземат 4G устройството при подписване на двугодишен договор, информираха от компанията.

Huawei са успели да изведат дизайна на следващо ниво, където естественото се среща с модерното в една съвършена симбиоза. Huawei nova притежава елегантен минималистичен дизайн, предназначен за тези, които искат да се отличават. Освен изключителния външен вид, Huawei nova предоставя и отлични възможности на достъпна цена, допълниха от оператора.

Джаджата разполага с вграден сензор за пръстови отпечатъци, разположен на задния капак на смартфона. Тази екстра доскоро беше достъпна само за флагманските модели. Чрез него потребителите ще могат да ползват по най-сигурния начин своя телефон. Както и ще направи мобилните разплащания лесни, без да дават излишни притеснения на потребителите, в случай на кражба или загубване на смартфона. 

Телефонът разполага с 5-инчов екран с FHD разделителна способност от 1920х1080 пиксела. Осемядреният процесор Snapdragon 625 на Qualcomm предлага бърза и безпроблемна работа с включени няколко приложения. Huawei nova може да ползва LTE връзка, което позволява на потребителите да се възползват от бързата 4G мрежа на Мтел.

Основната задна камера на телефона е 12MP и разполага с LED светкавица, докато предната е 8MP, която е предостатъчна за снимане на селфита или за видеоконферентни разговори. Huawei nova е един от смартфоните, който приема новия стандарт USB-C, който позволява по-бърз трансфер на данни, както и по-бързо зареждане на батерията.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни