Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Теленор пусна ексклузивно Moto Z и Моto Z Play на LENOVO в магазините си

Теленор пусна ексклузивно на българския пазар новите модели смартфони на LENOVO – Moto Z и Moto Z Play, похвалиха се от оператора.

Устройствата се отличават с магнитна технология, която позволява на всеки потребител да моделира телефона си според своя собствен стил и интереси. Специално разработените аксесоари - Moto Mods - се фиксират магнитно на задния панел на смартфоните, като променят изцяло външния вид и функционалността на устройството. Сред предлаганите аксесоари е HASSELBALD True Zoom, който добавя до 10 пъти оптично увеличение към камерата на устройството, както и Incipio offGRID Power Pack, който увеличава живота на батерията с до 22 часа. Добавянето на Moto Insta-Share Projector, позволява устройството да прожектира на екран или стена в размер до 70 инча, а JBL SoundBoost Speaker добавя изчистен и плътен стерео звук.

Moto Z е изработен от алуминий и стомана и е тънък (5.2 милиметра). Устройството е с 5.5-инчов Quad HD AMOLED дисплей и работи с четириядрен 1.6 GHz процесор. Смартфонът притежава 13-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера с оптична стабилизация на изображението (OIS) и LED светкавици, способни на висококачествени снимки дори в слабо осветена среда.
Moto Z Play е с 5.5 инчов Super AMOLED дисплей и работи с осемядрен 2.0 GHz процесор. Смартфонът е с 16-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера. Мощната му 3510 mAh батерия позволява до 8 часа работа при зареждане от само 5 минути. Притежава 32 GB вградена памет, която може да бъде разширена до 256 GB чрез допълнителна microSD-карта.
Устройствата идват с операционна система Android Marshmallow. Теленор предлага Moto Z и Moto Z Play в черно, във всички свои магазини и обектите на официалните си партньори на цени съответно от 49,59 лв. и 39,59 лв. на месец с договор за абонаментния план Теленор Нонстоп 30.99, добавиха от компанията.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни