Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Samsung представи първите си дисплеи с операционната система Tizen

Samsung Electronics обяви глобалния старт на своята P серия от самостоятелни SMART signage дисплеи с операционна система Tizen, похвалиха се от гиганта. Новата серия включва моделите PHF (700nit яркост) и PMF (500nit яркост с изключение на 32-инчовия модел), които се възползват от предимствата на Tizen, като платформа с отворен код. В допълнение, двата модела са първите, които се отличават с подобрената платформа Samsung SMART Signage Platform (SSSP 4.0) от четвърто поколение.

"Стартът на новата P серия на Samsung е повратна точка за нашия бизнес, тъй като разширихме способностите на нашите вече водещи в индустрията визуални дисплеи, като добавихме Tizen към SSSP платформата. Нашите дисплеи са оборудвани с най-бързите и гъвкави инструменти за управление на съдържанието, с които клиентите ни ще бъдат по-добре подготвени при решаването на различни предизвикателства, свързани с ангажираността на потребителите", заяви Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент, Visual Display Business, Samsung Electronics.

Дисплеите на Samsung от P серията се отличават с интегриран инфрачервен приемник (IR), които осигурява удобство по време на работа. Централизираният приемник е съвместим с различни устройства за дистанционно управление и осигурява по-бърза и лесна навигация в сравнение с повечето стандартни дисплеи, обясниха от производителя.

Дисплеите вече могат да бъдат доставяни за бизнес клиенти на територията на България.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни