Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Epson добави нови модели мастиленоструйни принтери към портфолиото си

Epson добави към продуктовото си портфолио от мастиленоструйни принтери новите модели L382, L386, L486, похвалиха се от гиганта. Те са предимно за ползване в домашни условия, без бели полета отстрани, а моделите L605 и L1455 са подходящи за печатане на големи обеми и са предназначени за малки и средни фирми.

Новите принтери за дома разполагат с функции за сканиране и копиране, а така наречените ITS принтери предлагат високо качество без проблеми за ежедневен печат при ниски цени. Резервоарът за мастило с голям капацитет е напълно интегриран в принтера и е предварително зареден с достатъчно мастило за 13,000 черно-бели страници и до 6,500 цветни страници с екстра качество на печат.  

Принтерите са с 3 години удължена гаранция от производителя след регистрация на www.epson.eu/printerwarranty.
Не само рентабилността е това, което прави тези модели привлекателно решение за бизнеса. Те са надеждни и предоставят висококачествени резултати. И двата модела са оборудвани с технологията за печатни глави на Epson Micro Piezo, която предоставя несравними издръжливост, качество и надеждност. Резервоарът за мастило с висок капацитет е напълно интегриран в принтера. Така потребителитемогат да се наслаждават на надежден цветен печат без проблемите и трудностите, съпровождащи системите за допълване с мастило, обясниха още от компанията.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни