Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


VIVACOM пуска таблета Lenovo Yoga Book в магазините си

Последният таблет на Lenovo - Yoga Book, може да бъде намерен в магазините на VIVACOM, похвалиха се от оператора.

Моделът е хибрид меджу таблет и 2 в 1 устройство. Корпусът е с метална шина, позволяваща използването му и като компютър, а размерът на джаджата е компактен. Към характеристиките на модела се прибавя и 10,1‘‘ Full HD IPS дисплей, който прави картината ясна, детайлна и с по-голяма контрастност.  

Иновативното допълнение към този модел е Real Pen стилус, зареден с истинско мастило. Това е една изцяло нова технология за водене на бележки и вписване на информация. Писалката позволява да се пише директно върху истинска хартия или на допълнителния екран за записки. Така потребителите получават дигитализиране на текста с лекота. В слуачите, когато е нужна истинска клавиатура, Halo се визуализира на допълнителния екран, с което предоставя достъп до пълноразмерна клавиатура от нов тип.

Хибридният модел поддържа 4G за по-добро сърфиране в интернет. Устройството осигурява до 15 ч. мултимедийно забавление, само с едно зареждане на батерията. За любителите на качествения звук, Yoga Book на Lenovo е оборудван и с Dolby Audio Premium.

Всичко това е подсигурено от мощен 4 ядрен Intel Atom x5 процесор с 4 GB RAM и цели 64 GB за съхранение на файлове. Операционната система под която работи устройството е Android 6.0 Marshmallow.

Yoga Book от Lenovo ще се предлага на цена от 39.90 лв. с i-Traffic XXL, който през октомври е с промоционални удвоени MB и до 25% отстъпка от месечната такса за целия срок на договора, обясниха от телекома.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни