Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Нови модели

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Sony пусна новите модели GTK-XB5 и MHC-V77DW в линията си High Power Audio

Sony.пусна новите модели GTK-XB5 и MHC-V77DW в линията си High Power Audio, похвалиха се от гиганта. С мощен звук, озаряваща светлина и лесна безжична връзка, тези високоговорители ще бъдат център на вниманието, обещаха от компанията.

Новите мощни колони са особено подходящ избор за любителите на електронната денс музика, тъй като само с докосването на един бутон басите могат да се усилят още повече. Независимо колко силно звучи любимото парче обаче, това не се отразява качеството на звука, тъй като системата за цифрово подобрение на звука (DSSE) на Sony възстановява качеството на компресираните файлове. А за още по-голямо забавление, потребителите могат да си играят с различните възможности за промяна на светлините и разнообразните звукови ефекти.

Линейната светлина променя цвета си и се синхронизира с ритъма на музиката, която се пуска, и в комбинация с блиц ефектите прави още по-вълнуваща атмосферата, създавана от светещия парти високоговорител. Нов вариант на системата в зелен цвят се присъединява към черния, червения и синия, за да има предложения за всеки вкус.

GTK-XB5 ще се предлага на цена от около 499 лв., а MHC-V77DW – на цена от около 1399 лв. И двата модела ще са налични в магазините от този месец.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни