Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Прес-съобщения

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Мтел обяви до 75% намаление на абонаментните си планове и смартфони

Мтел предлага до 75% намаление на всички 4G смартфони и на абонаментните планове Мтел безкрай, обявиха от оператора. Промоционалната кампания „Дни на щастието“ ще продължи един месец и от нея ще могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на телекома.

Чрез едновременното намаление на устройства и абонаментни планове, Мтел дава възможност на потребителите да се възползват от комплексна отстъпка, която да покрие всичките им мобилни нужди. Клиентите могат да се възползват от намаленията на устройства и абонаментни планове както поотделно, така и заедно.

В периода на намалението, клиентите могат да си купят 4G смартфони на по-ниски цени, като изберат сред голямото разнообразие от устройства с различни характеристики, които Мтел предлага. Така например те могат да вземат Samsung Galaxy Note 4 на цена от 389,99 лева заедно с абонаментен план Мтел безкрай 3XL, чиято месечна такса ще бъде намалена до 17,50 лева за първите 12 месеца от двугодишен договор. Друг пример е Sony Xperia M4 Aqua, който ще струва 129,99 лева с план Мтел безкрай 2XL, включващ неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната и 8000 MB на максимална скорост на промоционална цена от 8,50 лева през първите 6 месеца. Смартфонът Lenovo Vice C пък ще може да се вземе само за 9,99 лева със същия абонаментен план и отстъпка от месечните такси.

Освен от по-ниски цени на устройства, клиентите на телекома могат да се възползват и от до 75% отстъпка от месечната такса за тарифни планове Мтел безкрай. Промоционалните отстъпки в размер на 50% и 75% от месечната такса се предлагат при двугодишен абонамент и важат за период от 3 до 12 месеца според тарифния план. Така например, абонат на тарифен план Мтел безкрай 3XL говори неограничено към всички мобилни мрежи в страната, сърфира с 15 000 MB на максимална скорост и ползва до 1000 минути, MB и SMS-и в роуминг в ЕС само за 17,50 лева за първите 12 месеца, след което заплаща стандартната месечна такса от 69,99 лева.

Кампанията е в отговор на все по-големия интерес към 4G смартфоните от страна на клиентите на телекома след старта на 4G мрежата на Мтел и безплатния тестови период за ползването й, който ще продължи до 31 юли.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни