Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Прес-съобщения

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Теленор подарява смартфони и минути на клиентите на предплатени планове

В нова промоционална кампания Теленор ще раздаде 840 смартфона и над 1,5 милиона минути за разговори на потребителите на предплатените си услуги. Бонус минутите ще се предоставят в допълнителни пакети от по 200 минути всеки, съобщиха от телекома.

Кампанията ще продължи до 31 март 2015 г. и в нея могат да участват всички настоящи и нови клиенти, регистрирали своята предплатена карта, независимо от използвания план и без да е необходима покупка. За да имат шанс за награда, те трябва просто да посетят My Menu с безплатно набиране на *123# от своя телефон, поясниха от оператора.

Всеки ден 20 късметлии ще печелят смартфон Samsung Galaxy Core 2, а други 200 участници ще получат пакет с 200 минути за разговори в мобилната мрежа на Теленор с валидност 7 дни. Победителите се определят чрез жребий сред всички участници, които са посетили My Menu в съответния ден. Печелившите с награда мобилен телефон ще бъдат уведомени чрез обаждане, а тези, спечелили допълнителен пакет – чрез SMS. Информация за спечелената награда ще бъде публикувана и в главния раздел на My Menu.

С обновената услуга My Menu, клиентите на Теленор могат да управляват използваните от тях услуги лесно и удобно, директно от телефона си, похвалиха се от компанията. С набиране на *123#, клиентите имат възможност да добавят разнообразни допълнителни пакети, както и да правят безплатна проверка на текущата си сметка или кредит, налични минути, SMS и MB.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни