Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Прес-съобщения

Новината е представена
от Евгени Сираков [редактор]


Sony предоставя уикенд на безплатен достъп до PlayStation Plus

Sony Computer Entertainment Europe изненада потребителите на PlayStation 4 с уникално предложение – безплатен достъп до онлайн мултиплеър функцията на PlayStation Plus, в рамките на цял един уикенд (от 07:00ч. на 13-ти февруари, петък до 07:00ч. на 16-ти февруари, понеделник), съобщиха от гиганта.

Тази невероятна оферта важи за всички PS4 потребители. В рамките на този уикенд, геймърите няма да се нуждаят от абонамент към услугата, за да получат достъп до нея.
Вече няма място за извинения - включете се и нека играта премине на едно по-високо ниво. Изживейте изключителен мултиплеър екшън. Съревновавайте се с геймъри от цял свят в игри като Destiny, Far Cry 4, Grand Theft Auto V и EA SPORTS FIFA 15. С безплатния Онлайн Мултиплеър ще може да изпробвате функцията Share Play. За да се справите с някое предизвикателство, „извикайте на помощ“ приятел. Включете свой другар в Онлайн Мултиплеър сесия (дори и да не притежава копие от играта).
Над 10.9 милиона играещи вече са абонати на уникалната услуга PS Plus. Тази абонаментна услуга предоставя редица ексклузивни функции – една от които е PS4 онлайн мултиплеър.
Всеки месец членовете на PS Plus имат възможността да се насладят на две заглавия за всяка една от платформите: PS4, PlayStation 3 и PlayStation Vita. Играещите имат достъп до тази колекция от игри, за времето в което са активни абонати на услугата. Накратко – за една година, само за платформата PS4, всеки член ще разполага с общо 24 игри! Последните PS4 предложения включват добре известните Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition, и infamous First Light. В допълнение, членовете на PS Plus могат да се възползват от ексклузивни намаления в PlayStation Store, както и да получат преференциален достъп до облак гейм памет. Всичко това само за 29.00 лв. на месец. Потребителите могат да избират между абонамент за месец – 29.00 лв. или година – 99.00лв., добавиха още от Sony.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни