Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Ревюта

Новината е представена
от Светлин Желев


Samsung GALAXY Note 10.1

Новият Samsung GALAXY Note 10.1 предлага невиждани досега визия, продуктивност и мобилност

Samsung Electronics представи на официално събитие на 04.09.2013 таблета GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, оригинален подход към балансирана продуктивност, мощно създаване на съдържание и потребление в едно единствено преносимо устройство. С WQXGA Super clear LCD (2560x1600) резолюция на смайващия си 10-инчов дисплей, 2.3GHZ четириядрен процесор и 3GB RAM памет, GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) демонстрира лидерството на Samsung в иновациите, като предлага максимални продуктивни способности, а в същото време остава изключително лек и тънък.

„Новият GALAXY Note 10.1 е най-модерният 10-инчов таблет, който предоставя най-доброто визуално и мултитаскинг изживяване. Това е най-новото доказателство, че Samsung Mobile се съсредоточава върху непрестанна иновация на продуктите си, за да отговаря на постоянно променящия се интерес на потребителите”, каза Дж. К. Шин, изпълнителен директор и президент на IT & Mobile Division в Samsung Electronics. „GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) комбинира набор от качества, които постоянно ще изненадват потребителите, докато те постепенно осъзнават колко по-лесно и по-забавно става ежедневието им с този таблет.”

Новият GALAXY Note 10.1 надгражда над високата продуктивност и водещата креативност, които притежава оригиналният Samsung GALAXY Note 10.1. В допълнение на подобрената продуктивност, устройството има нов дизайн с тънка елегантна рамка – едновременно модерен и удобен за пренасяне.

Обогатено визуално изживяване, подобрен мултитаскинг

Големият, ярък, кристално чист екран притежава четири пъти по-голяма гъстота на пикселите от оригиналния GALAXY Note 10.1, предлагайки първокласно визуално изживяване.

Създаденият в стил „списание” интерфейс позволява на потребителите да организират любимите си ресурси в лесно за използване „табло” и оттам да имат достъп до съдържанието за едно по-стилно изживяване при четене. Независимо дали гледате видеоклипове или четете списания и книги в електронен формат, новият GALAXY Note 10.1 предоставя завладяващо медийно изживяване. Новите характеристики на дизайна като приветлив заден капак с усещане за тъкан и деликатен шев създават усещане за изтънченост и елегантност.

Размерът на екрана на устройството предоставя и подобрен мултитаскинг. С Multi Window потребителите могат да стартират няколко пъти едно и също приложение и да използват подобрен S Pen, за да влачат и пускат съдържание от един прозорец в друг. Pen Window позволява на потребителите просто да очертаят на екрана прозорец, независимо с какъв размер, и незабавно да имат достъп до вградени в приложенията функции като YouTube или калкулатор.

По-добра функционалност на S Pen и S Note

Модернизираният S Pen, който е в комплект с GALAXY Note 10.1, подобрява чувствителността на задействане, предоставя по-ефикасни ежедневни функционалности и повече възможности за креативност. Таблетът включва също така и модернизираните характеристики на GALAXY Note 3 S Pen, напр. Action Memo, Scrapbook, Screen Write и S Finder. В комбинация с по-големия екран на таблета, тези подобрени функционалности предоставят на потребителите уникални креативни възможности и пространството да се възползват от тях.

С новите функции на Scrapbook потребителите могат лесно да отбелязват интересно съдържание с помощта на S Pen и да го организират в индивидуални албуми, създавайки лог от теми за дискусии за бъдещи работни разговори, списък с желани нови дрехи или нови мебели за дома, както и личен списък с предпочитани интернет страници.

S Note притежава по-добър, по-интуитивен, лесен за използване интерфейс. Потребителите имат достъп до файлове с бележки и бележници и могат да използват S Pen, за да си запишат нещо на ръка. С помощта на Easy Chart визуализирането на ръкописни данни може да бъде незабавно превърнато в по-формални таблици и записи.

Съдържание за по-интензивно забавление и креативност

Новият GALAXY Note 10.1 предлага също така и съдържание от нашите партньори, което допълва функциите за забавление, продуктивност и креативност на устройството. Със своите висококачествени приложения от партньорите ни и безплатен абонамент и услуги, новият GALAXY Note 10.1 предлага всичко, от което потребителите имат нужда, събрано на едно място. Samsung Content Gifts съдържа материали от водещи новинарски източници като Bloomberg Businessweek+, The New York Times, Autodesk Sketchbook за GALAXY за рисуване и скициране, обновена версия на социалната мрежа Twitter, оптимизирана за устройството, и много, много други.

Samsung KNOX, разширена мобилна сигурност за потребители и фирми

Новият GALAXY Note 10.1 идва с подсилена защита за сигурност и лични данни, предоставена от Samsung KNOX. Потребителите могат да активират Samsung KNOX с лекота, която им позволява да стартират и съхраняват поверителни приложения и информация в защитена среда, наречена „контейнер” (container). Сигурността в него е подсилена от системната защита на Samsung KNOX срещу вируси и опити за кражба на лични данни, също както и срещу хакерски атаки срещу самото устройство в случай на загуба или кражба. Например важни лични снимки или видеоклипове могат да бъдат съхранявани в защитената среда без притеснение, че оттам ще изтече информация в случай на хакерска атака. Освен това, потребителите биха могли да изберат да съхраняват фирмени приложения и информация, напр. корпоративни имейли, контакти и календари, и да позволят на IT отдела да управляват тази защитена среда чрез EAS (Exchange ActiveSync Server). Тези функционалности превръщат GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) в идеалното устройство за BYOD (Bring-Your-Own-Device to work)(Носи личното си устройство на работа).

Моделът се предлага в  два цвята – Jet Black и Classic White. Новият GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) ще е наличен в България от четвъртото тримесечие на 2013 г.

Новият GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) може да се види на щанда на Samsung # 20 на IFA 2013 от 6 до 11 септември 2013 г.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net
От: zskrkdbnf
Дата: 02.09.2015 23:23:08
2k41ej <a href="http://fqjbjtnvykzr.com/">fqjbjtnvykzr</a>, [url=http://zgicsdxtzxks.com/]zgicsdxtzxks[/url], [link=http://praxmvziexkf.com/]praxmvziexkf[/link], http://lmohyadvfmyg.com/

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни