Тechno Мobile

 

За контакт: editor@techno-mobile.eu

Партньори

Прес-съобщения

Новината е представена
от Tsvety Arsova [редактор]


Samsung и софтуерната компания Интерконсулт България създадоха решения от ново поколение за презентиране на информация в банковия клон на бъдещето

FiBank с технологичната подкрепа на Samsung България и ICB -Интерконсулт България представи своя нов нумизматичен продукт - „Монетата на Змията“, като поредна монета от серия, вдъхновена от Китайския календар. Специално за събитието, ICB и Samsung България съвместно предоставиха първото по рода си решение „от бъдещето“, което по иновативен и много атрактивен начин визуализира инвестиционни и нумизматични продукти на FiBank.

Kinect for Windows в банковия сектор

Разработеното съвместно от Samsung и Интерконсулт България нетрадиционно решение реализира модерно управление на презентациите в бизнес среда само с жестове и глас, без използване на мишка и клавиатура. Оригиналното решение се базира на иновативната технология на Microsoft - Kinect for Windows. На широката публика тя е известна основно от игровите приложения, но тук става основа на компютърен интерфейс от ново поколение, разработен специално за бизнес сектора. Чрез него, с помощта на глас и жестове, се управлява визуализирането на различна текстова информация, снимки и видео за кюлчета и монети върху най-иновативните дисплей решения на Samsung.

Подобен тип решения са предвестник на банковия офис на бъдещето, в който клиентът сам управлява и достъпва желаната информация по забавен и интерактивен начин. Решения, базирани на Microsoft Kinect for Windows, вече са създадени в клонове на банки в Москва и в Дубай, в които клиентът може да управлява информацията през витрина, дори в часовете извън работното време на банката.

В България събитието на FiBank показа на едно място три различни решения от най-висок клас за визуализация на премиум продукти, реализирани върху  три различни типа екрани на Samsung. Всяко от тях дава уникални възможности за представяне и модерна комуникация с клиентите на банката и макар да изглеждат като гости от бъдещето, са цялостни дисплей решения, реално предлагани на пазара у нас.

Монети зад прозрачния дисплей Samsung NL22

Samsung е първата компания, която  стартира серийно производство на иновативните прозрачни дисплеи. На събитието на FiBank новата монета бе поставена в стилен прозрачен куб, чиято лицева страна представлява прозрачен екран. Специално разработено видео показва любопитна информация за нумизматичните продукти, като постепенно избледнява и разкрива пред погледа истинската монета зад дисплея.

Презентация, водена с жестове и глас

Мултимедийната  презентация на новите нумизматични продукти на FiBank бе показана на 55-инчов Digital Signage дисплей от ултратънката серия Samsung UE55. Благодарение на разработеното от Интерконсулт България решение, базирано на Kinect for Windows, презентаторът управлява съдържанието на екрана само с жестове и глас. Модерният интерфейс създава неповторима атмосфера на топ иновации и прави показваната информация още по-атрактивна за публиката.

Е-board решение в банковия сектор

Бъдещето принадлежи на сензорните интерфейси, които управляват дисплей решения от всякакъв тип и размер, и най-вече - комуникацията между тях. Новият онлайн магазин за монети на банката бе показан на работещо E-board решение, базирано на сензорен 65-инчов дисплей от серията Samsung ME65B. Чрез иновативни технологии за комуникация между цифровите устройства, бе показано как съдържанието от големия екран може да се изпрати директно към таблет и обратно – от таблета към 65-инчовия дисплей във фокуса на банковия офис. E-board решението на Samsung и ICB създава непознато досега удобство за банката и преживяване за нейните клиенти и е още една демонстрация на това как съвсем скоро ще изглеждат модерните банкови офиси.


Web-BG Pipe.bg Dobavi.com Ping.bg Lubimi.com Digg del.icio.us svejo.net

Напиши своя коментар* Всички полета са задължителни